Παντελής Τουτουντζής: Η πρώτη ανάρτηση και το βίντεο από τον γάμο του με τον σύντροφό του – Τα συγκινητικά λόγια της Φουρέιρα

Ο Παντελής Τουτουντζής έζησε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή, καθώς χθες Σάββατο 24/8 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, Νάσο μετά από 18 ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός make up artist και ο σύντροφός του, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στα Μάταλα της Κρήτης με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα.

Μία ημέρα μετά τον γάμο τους, ο Παντελής Τουτουντζής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Από τις προετοιμασίες των γαμπρών, μέχρι την έλευσή του στην παραλία έχοντας στο πλευρό την κόρη του, όσο ο σύντροφός του τον περίμενε με τον γιο τους.

Συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα ακούγεται να λέει: «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά. Η αγάπη δεν έχει όρια, νόμους. Αυτή η ημέρα είναι σημαντική για την αλλαγή, δεν είναι σημαντική για εμάς ούτε για εσάς. Γιατί αυτό υπήρχε και θα υπάρχει ό,τι και αν γίνει στον κόσμο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164