Αποκλειστικό! Γιώργος Πατούλης: Αυτή είναι η γοητευτική πεθερά του – Τα πρώτα λόγια της στο TLIFE

Από μια πολύ καλή και αξιόλογη οικογένεια, θέλουν οι πληροφορίες να προέρχεται η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη, Νάνσυ Κοιλού.

Η μητέρα της, Ευδοξία Κοσμίδου, για πρώτη φορά, μιλά στο TLIFE και δηλώνει πως όλη η οικογένεια είναι πανευτυχής για τον ερχομό του παιδιού.

Πρόκειται για μια νεότατη, πολυταξιδεμένη, δραστήρια γυναίκα και παράλληλα τρυφερή μητέρα για τα τρία της παιδιά που υπεραγαπά. Έχει υπάρξει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει τα τελευταία 36 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά της.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αναρτά συχνά στιγμιότυπα από ταξίδια της.

Μαζί με την κόρη της, διαθέτουν μαγαζί περιποίησης άκρων στην περιοχή, στα εγκαίνια του οποίου, τον Νοέμβριο του 2021, το παρών είχε δώσει και ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, κόβοντας την κόκκινη κορδέλα.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη και φωτογραφίζονταν στα πλαίσια δημόσιων εκδηλώσεων.

Παλαιότερα, διατηρούσε κατάστημα ένδυσης, με γυναικεία δέρματα και γούνες, για λογαριασμό του οποίου η κόρη της Νάνσυ έχει φωτογραφηθεί και περπατήσει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια στην πασαρέλα.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164