Δούκισσα Νομικού: Η επιστροφή στα social media μετά από την μικρή «εξαφάνιση» και οι διαφορετικές διακοπές με την οικογένειά της

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να κάνει μια μικρή αποτοξίνωση και να «εξαφανιστεί» προσωρινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας με μια ανάρτηση που έκανε στα Instagram Stories της είχε γράψει πριν λίγες ημέρες: «Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days».

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε πριν λίγες ώρες να μοιραστεί φωτογραφίες από το ταξίδι της στο εξωτερικό με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια δεν επέλεξε κάποιο ελληνικό νησί για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, ωστόσο φαίνεται πως ταξίδεψε μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο παιδιά τους στην Αμερική.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Πιο συγκεκριμένα, αν και η Δούκισσα Νομικού δεν έγραψε ακριβώς το μέρος που βρέθηκε, κάτω από την ανάρτησή της υπήρξε σχόλιο ενός ακολούθου της, ο οποίος αναγνώρισε από τις φωτογραφίες το Εθνικό Πάρκο Yellowstone στην Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το πάρκο ήταν το πρώτο του είδους του και είναι γνωστό για την άγρια ζωή που φιλοξενεί και τα πολλά γεωθερμικά χαρακτηριστικά του, ειδικά το γκέιζερ Όλντ Φέιθφουλ, ένα από τα πιο δημοφιλή θεάματα του πάρκου. Το πάρκο έχει πολλά είδη οικοσυστημάτων, αλλά το κυρίαρχο είναι το υποαλπικό δάσος.

Το Εθνικό Πάρκο Γιέλοουστοουν εκτείνεται σε έκταση 8.980 τετραγωνικών χιλιομέτρων (3.468 τετραγωνικά μίλια), περιλαμβάνοντας λίμνες, φαράγγια, ποτάμια και οροσειρές.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε φέτος τη διαφορά και αντί να επιλέξει τις Κυκλάδες ή κάποιο άλλο ελληνικό νησί ταξίδεψε στην Αμερική και απόλαυσε cozy βραδιές δίπλα στο τζάκι αλλά και πεζοπορία μαζί με την οικογένειά της. Τα μέρη που είδε και είχε την ευκαιρία να περπατήσει σίγουρα θα της μείνουν αξιομνημόνευτα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164