Ελένη Ράντου: Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Ελένη Ράντου, καθώς η κόρης της Νικολέττα έχει τα γενέθλιά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για το απίστευτο δέσιμο που έχει με την κόρη της, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της Νικολέττας, κάτι που κάνει πολύ σπάνια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία από ένα ταξίδι τους και έγραψε: «Σαν σήμερα, πριν κάποια χρόνια στις 11.10 ώρα Ελλάδας είχαμε τα γεννητούρια της. Ταπεινά ευγνώμων και βαθιά περήφανη».

«Τα παιδιά δε μας ανήκουν. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να βγουν στην κοινωνία, και να κατακτήσουν τη ζωή τους. Είμαι υπερπροστατευτική. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Είμαι ο κλασικός τύπος κακιάς πεθεράς που θεωρεί ότι δεν αξίζει κανένας για το παιδί της. Το ξέρω ότι δε θα περνάει καλά ο γαμπρός μου. Όταν έφυγε η κόρη μου στην Ολλανδία, πήρα δεύτερο σκύλο για να νιώθω ότι έχω κάποιον να προσέχω. Το ότι έφυγε όμως, μου δίνει και μια ελευθερία, μια ανεμελιά. Το συνειδητοποίησα όταν έβαλα πολύ δυνατά τη μουσική και σκέφτηκα ότι δεν θα ξυπνήσω κανέναν. Παλιά φοβόμουν πολύ τη μοναξιά. Από μια ηλικία και μετά συνειδητοποίησα ότι τα πάω καλά με τη μοναξιά μου…Όλη μου τη ζωή έχω κάνει focus στο να μάθω τους ανθρώπους, γιατί μου αρέσει, τελικά κατάλαβα ότι δε θα τους μάθω ποτέ. Πάντα θα με εκπλήσσουν. Μου αρέσει πάρα πολύ να παρατηρώ τους ανθρώπους… », είχε δηλώσει η Ελένη Ράντου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164