Μαρίνα Σταυράκη: Οι ξέφρενοι χοροί στη Μύκονο μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει πατέρας

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα η Μαρίνα Σταυράκη, μετά την είδηση πως ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Σταυράκη και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του, καρπό του έρωτά του με την Νάνσυ Κοιλού. (Δες λεπτομέρειες για τη νέα του σύντροφο)

Η Μαρίνα Σταυράκη σε επικοινωνία που είχε με το TLIFE, σχολίασε: «Την είδα την είδηση από το πρωί. Τις είχα ακούσει τις φήμες ότι θα γίνει ξανά πατέρας. Θεωρώ ότι αληθεύει, όμως διάβασα ότι ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει».

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα Σταυράκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις της στο νησί των Ανέμων.

Το βράδυ της Δευτέρας 26ης Αυγούστου, η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της, Δέσποινας Γαβαλά. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Πασχάλη ενώ όπως θα δεις στις εικόνες από το πάρτι, οι ξέφρενοι χοροί της Μαρίνας Σταυράκη δεν είχαν τέλος!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164