Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε αυτό το υπερπολυτελές θέρετρο θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή με τη Μαράϊα – Το white party και οι vip καλεσμένοι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια μετρούν αντίστροφα για την τριήμερη γαμήλια γιορτή, που θα μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι και θα λάβει χώρα, στο παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο, Costa Navarino, στην Πύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η τριήμερη γιορτή του σταρ του NBA και της παλαίμαχης βολειμπολίστριας, θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου, με ένα white party, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ενώ στις 31 του μήνα θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη πάρτι αυτή τη φορά με Νιγηριανές αναφορές.

Η κορύφωση του τριημέρου θα γίνει την 1η Σεπτέμβρη, όπου το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, στην παραλία του μεσσηνιακού θέρετρου. Πρόκειται για μία τελετή που δεν θα αφορά ούτε θρησκευτικό, ούτε όμως και πολιτικό γάμο αλλά περισσότερο μία συμβολική διαδικασία που οι σύντροφοι θα δεσμευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους μαζί.

Η παραλία του ”W Costa Navarino”, όπου θα γίνει η τελετή για την ανταλλαγή των όρκων

Οι VIP καλεσμένοι

Μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων, “Romanos”, ”Westing”, ”W”, ”Mandarin Oriental”  θα κλειστεί για την οικογένεια αλλά και τους 200 εκλεκτούς προσκεκλημένους, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο πολύ καλός φίλος του γαμπρού και θρύλος του NBA , Λεμπρόν Τζέιμς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, οι οποίοι έχουν λάβει πρόσκληση και όπως λέγεται σκοπεύουν να ανταποκριθούν, ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Σερένα Γουίλιαμς ,οι παίκτες και ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιγκιν, είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα βρίσκονται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια σε αυτή την μαγική στιγμή  για εκείνους.

  

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164