Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Jeremy Allen White

Η Calvin Klein αποκάλυψε την καμπάνια για το Φθινόπωρο 2024, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Jeremy Allen White. Σε σκηνοθεσία και φωτογράφηση του Mert Alas, η νέα CK καμπάνια παρουσιάζει τον Jeremy Allen White να αποπνέει το κλασικό αμερικανικό στυλ μέσα από μια αβίαστη cool διάθεση. Καθημερινές στιγμές αποτυπώνουν τον Jeremy λουσμένο στο φως του ήλιου, δίπλα στην πισίνα, αναδεικνύοντας με έναν νέο τρόπο την πιο πρόσφατη συλλογή εσωρούχων και denim που φέρουν την υπογραφή του brand. Το βίντεο της καμπάνιας, με τη μουσική υπόκρουση του “Crimson and Clover” από τους The Shacks, εστιάζει στο στυλ που προκύπτει φυσικά, τη διακριτική αυτοπεποίθηση και την rock ενέργεια του αμερικανού star.

“Η αισθητική της Calvin Klein ήταν ανέκαθεν διαχρονική, και είναι μεγάλη χαρά να συνεργαστώ ξανά μαζί τους και με όλη την δημιουργική ομάδα για αυτή τη νέα καμπάνια,” δήλωσε ο Jeremy.

Σε όλη την καμπάνια, ο Jeremy είναι ντυμένος με εσωρούχα και denim της Calvin Klein για το Φθινόπωρο 2024, σε ολοκαίνουριες γραμμές που έχουν σχεδιαστεί για όλους εκείνους που θέλουν ένα χαλαρό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό look. Τα 90s jeans σε ευθεία γραμμή, Slim Fit, και Standard Straight προσφέρουν την τέλεια βάση για ένα total denim στυλ που συνδυάζεται με το 90s Trucker Jacket, ή – για μια πιο casual rockstar εμφάνιση – με το Monogram Logo T-Shirt. Κάτω από τα jeans τα νέα εσώρουχα Modern Cotton Air και τα εμβληματικά Cotton Classic προσφέρουν άνεση για όλη την μέρα, ενώ τα νέα γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν το look.

Η καμπάνια της Calvin Klein για το Φθινόπωρο 2024 θα συνεχίσει να ξεδιπλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ακολουθώντας τα δυναμικά ταλέντα του brand σε στιγμές τους μέσα στην ημέρα – από το πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα – προσδίδοντας νέα πνοή στα διαχρονικά κομμάτια της Calvin Klein.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164