Πόπη Τσαπανίδου: Έτσι πέρασε το καλοκαίρι της η δημοσιογράφος πριν αναλάβει χρέη στη Βουλή – Φωτογραφίες

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 27/8, η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε τελικά την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου και τώρα αναμένεται η ορκωμοσία της ως βουλευτής Επικρατείας του κόμματος την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου.

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή. Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία» ήταν η πρώτη αντίδραση της δημοσιογράφου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο πριν αναλάβει τα χρέη της στη Βουλή, η Πόπη Τσαπανίδου απόλαυσε στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η γνωστή δημοσιογράφος – και σε λίγες ημέρες βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – βρέθηκε για αρκετό καιρό στην Ολλανδία, καθώς εκεί μένει μόνιμα η κόρη της με την οικογένειά της.

Η Πόπη Τσαπανίδου είχε την ευκαιρία να περάσει άπλετο χρόνο και να απολαύσει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα δύο εγγόνια της!

Στην αρχή του καλοκαιριού, μάλιστα, η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε και στη γενέτειρά της, την Θεσσαλονίκη με τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας να την κατακλύζουν.

«Εκεί που πρωτοθυμάμαι τον εαυτο μου. Εκει που γεννήθηκα. Στο σπιτι της γιαγιάς μου. Σε αυτη την παλιά πολυκατοικία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Πολλες φορες περνούσα απ’ εξω. Σημερα μπηκα και ανέβηκα τα σκαλιά μεχρι την πορτα της παιδικής μου ηλικίας. Στάθηκα και συνάντησα το μικρο κοριτσάκι μεσα μου. Συνδέθηκα με τον εαυτο μου στον δευτερο χρονο της ζωής μου…» είχε εξομολογηθεί η Πόπη Τσαπανίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164