Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής ξεσπούν για τη θέση πάρκινγκ ΑΜΕΑ – «Αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε φαντασία»

Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής ξέσπασαν με βίντεο στο Instagram για το φαινόμενο που συναντούν συχνά στη γειτονιά τους, όταν ασυνείδητοι οδηγοί καταλαμβάνουν τη θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ που έχουν κάτω από το σπίτι τους λόγω της αναπηρίας του Παραολυμπιονίκη.

Αφορμή για το βίντεο στάθηκε η παράβαση του κυρίου Μιχάλη, που όχι μόνο έκανε κατάληψη της θέσης πάρκινγκ, αλλά δεν σήκωνε και το τηλέφωνό του προκειμένου το ζευγάρι να τον εντοπίσει! Οι ώρες πέρασαν, το ζευγάρι έμεινε στο αυτοκίνητό του, η Αστυνομία ήρθε και πήρε τις πινακίδες του κυρίου Μιχάλη, μέχρι που ο ασυνείδητος οδηγός εμφανίστηκε!

«Στη συγκεκριμένη θέση μπαίνει μόνο το δικό μας αμάξι. Με την πινακίδα μας. Δεν δικαιούται κανένας άλλος να μπει σε αυτήν τη θέση, παρά μόνο εμείς» ακούγεται να λέει φανερά εκνευρισμένη η Σοφία Κουρτίδου στην αρχή του βίντεο και τονίζει πως αυτό που συνέβη «ξεπέρασε κάθε φαντασία».

Δες το βίντεο παρακάτω:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sofiakourtidou (@sofiakourtidou)

 

«Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά.
Εσύ πώς θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι’ αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση… ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!» γράφει το ζευγάρι στο post του στο Instagram.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164