Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο Survivor – Αποκλειστικό TLIFE

Νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν, το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να δίνει το σύνθημα της έναρξης για το ριάλιτι επιβίωσης το φθινόπωρο. 

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε», δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Άγιο Δομίνικο;

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ότι θα δούμε στο Survivor, ήταν και αυτό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η γνωστή influencer, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να ριχτεί στον στίβο μάχης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά της αναπαράγεται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού και την περσινή σεζόν η ίδια είχε δεχτεί πρόταση για να μπει στο Survivor την οποία και απέρριψε.

«Αχ παιδιά, με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω», δήλωνε ένα χρόνο πριν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, οι ιθύνοντες της παραγωγής για άλλη μια φορά, προσέγγισαν και φέτος, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία παρά τις υψηλές αμοιβές, μένει σταθερή στην απόφασή της. Η γνωστή influencer αρνήθηκε να συμμετάσχει στο φετινό Survivor, αφού όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει για την ίδια.

Η συμμετοχή της στο My Style Rocks την έκανε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ το 2021 την είδαμε να συμμετάσχει στη Φάρμα, η οποία εκείνη τη σεζόν προβλήθηκε στον ANT1.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε συνδεθεί άμεσα με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όταν ο τότε σύντροφός της, Στάθης Σχίζας έφτασε στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του νικητή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164