Στέφανος Κασσελάκης: Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το μενού της γαμήλιας δεξίωσης και το συμφωνητικό για την ιδιωτικότητα

Μια ανάσα από την γαμήλια τελετή τους, βρίσκονται ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ, η οποία, ως αποκορύφωμα του τετραήμερου εορτασμού, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 του μήνα, στο στολίδι των Χανίων, τον Βοτανικό Κήπο και πιο συγκεκριμένα στο υπαίθριο πέτρινο αμφιθέατρο αυτού.

Το ζευγάρι αφού ανταλλάξει όρκους αγάπης, μαζί με τους περίπου 150 καλεσμένους του, θα γευματίσουν στο εστιατόριο του κήπου, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Βοτανικού Κήπου, κο Πέτρο Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε στο TLIFE τις προηγούμενες ημέρες, ο χώρος θα κλείσει στις 5 το απόγευμα για το κοινό μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Όσον αφορά στο μενού, αυτό θα περιλαμβάνει γεύσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα και βότανα από τον Βοτανικό Κήπο. Το τραπέζι θα έχει αρνί της περιοχής, τοπική γραβιέρα, μελιτζάνα με ξινόχοντρο, μαραθοπιτάκια, χειροποίητο ψωμί, βραστό με μέλι και χοντρό αλάτι, και πολλά ακόμη εδέσματα του τόπου.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας, με τους υπεύθυνους της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, να επισκέπτονται καθημερινά όλους τους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι δεξιώσεις και η γαμήλια γιορτή. Μάλιστα έχει ζητηθεί από όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση και σχεδιασμό των δρώμενων, να υπογράψουν ένα συμφωνητικό για την διασφάλιση της ιδιωτικότητας των στιγμών του ζευγαριού. Σύμφωνα ακόμη με πληροφορίες τοπικών Μέσων, θα ενεργοποιηθεί ένα σύστημα anti-drone, ώστε να μην μπορέσει να πετάξει και να καταγράψει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164