Ο Δημήτρης Σταρόβας στο TLIFE μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Δεν επιστρέφω ολοκληρωτικά – Έχω χάσει 30 κιλά»

Ο Δημήτρης Σταρόβας  θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ» μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα δώσει το παρών στις δύο παραστάσεις προς τιμήν του, όπως επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το TLIFE και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη.

Τον περασμένο Μάιο, ο Δημήτρης Σταρόβας βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Η αγωνία στους ανθρώπους από το περιβάλλον του και στο κοινό του ήταν μεγάλη. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο 62χρονος καλλιτέχνης ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα αποκατάστασης προκειμένου να επανέλθει στην καθημερινότητά του, αφού ακόμη δυσκολεύεται με την ομιλία του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας στο TLIFE

Με αφορμή τις δύο παραστάσεις στην Κύπρο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρών, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει επί σκηνής.

«Είμαι λίγο αγχωμένος, η χαρά μου όμως είναι μεγάλη, δεν επιστρέφω ολοκληρωτικά. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος μου (στην παράσταση), δυσκολεύομαι και να μιλήσω», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας. 

«Είμαι ανανεωμένος. Έχω χάσει 30 κιλά. Δεν καπνίζω μετά από 40 χρόνια. Τρέφομαι υγιεινά και κατάφερα χάσω έτσι τα κιλά με έναν συνδυασμό πραγμάτων», παραδέχτηκε στο TLIFE ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δίπλα του σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη!

Δες όλα όσα είπε στο TLIFE 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164