Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2 έως 8 Σεπτεμβρίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα αλλά και ο μήνας ξεκινά δυναμικά για εσένα με την επιστροφή από τις διακοπές και τυπικά το τέλος του καλοκαιριού, φέρνοντας ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση για δράση. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε ωθήσει να κινηθείς γρήγορα, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, η ένταση μπορεί να είναι αυξημένη, αλλά με σωστή επικοινωνία μπορείς να διαχειριστείς και να λύσεις τις διαφορές. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι σε καλά επίπεδα, αλλά μην παραμελείς την ανάγκη για ξεκούραση. Ωστόσο λίγη διασκέδαση θα φέρει στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες, ειδικά αν είσαι μόνη ερωτικά- συναισθηματικά.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σε καλεί να εστιάσεις σε ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας, τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου ή για να ενισχύσεις τη θέση σου στη δουλειά. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι θετικές, αλλά πρόσεξε να μην είσαι υπερβολικά πεισματάρα. Στον συναισθηματικό τομέα, η ανάγκη σου για ασφάλεια θα είναι έντονη. Θα νιώσεις την επιθυμία να εμβαθύνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να δημιουργήσεις ένα σταθερό περιβάλλον γύρω σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απεγκλωβίσου από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα φέρνει κινητικότητα και πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και επικοινωνία. Στον επαγγελματικό τομέα, οι δεξιότητές και το ταπεραμέντο σου στην επικοινωνία θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Ωστόσο, πρόσεξε να μην αποσπάσαι από πολλές δραστηριότητες και να επικεντρωθείς σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για την εξέλιξη σου. Στον συναισθηματικό τομέα, οι σχέσεις σου θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η ανάγκη σου για ποικιλία και νέες εμπειρίες μπορεί να προκαλέσει μικρές εντάσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την ανάγκη σου για ελευθερία με την αφοσίωση στις σχέσεις σου, κυρίως τις ερωτικές.

Καρκίνος

Η αρχή του Σεπτεμβρίου σε καλεί να εστιάσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις ή καθυστερήσεις, που θα απαιτήσουν υπομονή και ευελιξία. Η δουλειά σου μπορεί να είναι απαιτητική, αλλά είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου υποχρεώσεις και επιθυμίες. Στο συναισθηματικό τομέα, η εβδομάδα προσφέρεται για να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου και να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ασφάλεια και η συναισθηματική σταθερότητα θα είναι προτεραιότητά σου, γι’ αυτό αν είσαι μόνη δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα άγχος.

Λέων

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου φέρνει νέα κύματα δημιουργικότητας και ενθουσιασμού. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Οι ηγετικές σου δεξιότητες θα αναγνωριστούν και ίσως βρεις ευκαιρίες για πρόοδο ή για να αναλάβεις νέους ρόλους. Ωστόσο, πρόσεξε να μην αφήσεις την αυτοπεποίθησή σου να γίνει υπεροψία. Στον συναισθηματικό τομέα, η εβδομάδα είναι ιδανική για να ζήσεις ρομαντικές στιγμές και να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι ελεύθερη , μπορεί να προσελκύσεις νέα ενδιαφέροντα άτομα που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή επικεντρώνεται σε θέματα οργάνωσης και καθημερινής ρουτίνας που επανέρχεται. Στον επαγγελματικό τομέα, θα νιώσεις την ανάγκη να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να βελτιώσεις τις μεθόδους εργασίας σου . Η προσοχή σου στη λεπτομέρεια θα είναι το κλειδί για την επιτυχία, αλλά πρόσεξε να μην υπερβάλλεις με την τελειομανία σου. Στον συναισθηματικό τομέα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις και κοινές δραστηριότητες. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να φροντίσεις την υγεία σου και να βάλεις σε τάξη τη διατροφή και την άσκησή σου, κάτι που παραμέλησες στις διακοπές .

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να βρεις ξανά την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, οι διπλωματικές σου ικανότητες θα είναι απαραίτητες για να διαχειριστείς τις σχέσεις με τους συνεργάτες και να προωθήσεις τα σχέδια σου, γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για συνεργασίες, αλλά θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική ώστε να μην παραμελήσεις τις δικές σου ανάγκες. Στον συναισθηματικό τομέα, οι σχέσεις σου θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και φροντίδα απ’ ότι συνήθως. Είναι γενικά μια καλή εβδομάδα σε γενικές γραμμές για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου μέσα από ανοιχτή, ειλικρινή επικοινωνία και αμοιβαία κατανόηση.

Σκορπιός

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει ένταση και πάθος στις σχέσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται να υπάρξουν προκλήσεις ή ανταγωνισμός, αλλά με τη σωστή στρατηγική θα καταφέρεις να επιβάλεις τις απόψεις σου, να πείσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Η διαχείριση των συναισθημάτων σου θα είναι κρίσιμη για την ευτυχία και επιτυχία σου. Στον συναισθηματικό τομέα, η έντονη επιθυμία σου για βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου , αλλά πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά κτητική ή απαιτητική. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο πάθος και την ελευθερία. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και εντόπισε τις πραγματικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Αυτή η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου φέρνει ευκαιρίες για εξερεύνηση και νέες εμπειρίες. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για ταξίδια ή συνεργασίες με ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα, κουλτούρες ή και ενδιαφέροντα. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια και να προσελκύσεις νέες ευκαιρίες. Στον συναισθηματικό τομέα, η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία σου για περιπέτεια και την αφοσίωση στη σχέση σου. Τώρα αν είσαι μόνη, απόλαυσε το!

Αιγόκερως

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σε καλεί να εστιάσεις περισσότερο στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Η αφοσίωση και η πειθαρχία σου θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας, αλλά πρόσεξε να μην παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή ή την υγεία σου. Στον συναισθηματικό τομέα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου και να βρεις τρόπους να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Εάν είσαι μόνη, πάρε τις αποφάσεις σου σε καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή και η πρώτη του φθινοπώρου, φέρνει νέες ιδέες και έμπνευση, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα φέρουν αλλαγές και καινοτομίες στη δουλειά σου. Η δημιουργικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των άλλων για τα σχέδιά σου . Στον συναισθηματικό τομέα, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να εκφράσεις τις ανάγκες σου χωρίς να απομακρύνεσαι από όσους αγαπάς. Εάν είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις μπορεί να γοητεύσει τους πάντες!

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικότητας. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις που θα απαιτήσουν υπομονή και διαίσθηση για να αντιμετωπιστούν. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλλει και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή. Στον συναισθηματικό τομέα, η εβδομάδα προσφέρεται για εμβάθυνση στις σχέσεις σου, κυρίως με τον αγαπημένο σου και για την αναζήτηση της αρμονίας. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων. Εάν είσαι μόνη, μάθε να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και μην παρασύρεσαι απ’ το αχαλίνωτο πάθος σου.

Κεντρική φωτογραφία: Christian Vierig/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164