Στούντιο 4: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της πρεμιέρας την επόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 15:00, με εκλεκτούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα, ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες και, πάνω απ’ όλα, θετική διάθεση και ενέργεια.

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της σεζόν κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αρχελάου 5», που έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Καλεσμένος, επίσης, ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό του.

Φέτος, στην κουζίνα εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι θα φτιάχνουν ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το νέο μέλος της παρέας του «Στούντιο 4».

Με πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ξεχώρισαν, με τα viral video της ημέρας, θέματα από την επικαιρότητα, πολιτιστικά, με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ανθρώπινες ιστορίες που εμπνέουν, το «Στούντιο 4», για τέταρτη χρονιά, θα μας κρατάει συντροφιά στην ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 15:00 ώς τις 18:00.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαουσόπουλος
Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη
Βοηθός αρχισυντάκτης: Διονύσης Χριστόπουλος
Συντακτική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Θάνος Παπαχάμος, Αθηνά Ζώρζου, Βάλια Ζαμπάρα, Κωνσταντίνος Κούρος, Kωνσταντίνος Αρκάς
Project director: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Καλφαγιάννης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρία Χολέβα
Στην κουζίνα: Δημήτρης Μακρυνιώτης και Σταύρος Βαρθαλίτης
Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου
Παραγωγή: EΡT-PlanA

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164