Josephine – Μύθος: Νέο τραγούδι και ανεβαστικό music video

Η «εκρηκτική» Josephine παρουσιάζει τον πιο μελωδικό «Μύθο», συνεχίζοντας τα δισκογραφικά βήματά της μετά το πλατινένιο album «Τα Καλά Κορίτσια» και τα πολυεπιτυχημένα singles «Νούμερο 1», «Κορνάρω» και «Πριν Σε Γνωρίσω».

Ο «Μύθος», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα ανεβαστικό ethnic single, όπου ο σύγχρονος ήχος συναντά δημιουργικά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και το μπουζούκι. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν ο Λεωνίδας Σώζος και ο Βασίλης Κουμεντάκος, με τους οποίους η Josephine έχει συνεργαστεί σε προηγούμενα επιτυχημένα τραγούδια της.

Ο «Μύθος» συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό music video, που περιγράφει το ξεκίνημα μιας ιστορίας αγάπης. Στο «φρέσκο» video, με αρχαιοελληνικά στοιχεία και έντονα χρώματα που δημιουργούν ένα… μυθικό και γιορτινό κλίμα, η Josephine μαγνητίζει τα βλέμματα με την πάντα εντυπωσιακή εμφάνισή της και τη θετική ενέργειά της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Tasos Xiarcho.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέο της single, η Josephine θα κάνει εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Βέρτη, στο «YTON the music show», από το Σάββατο 31 Αυγούστου, ενώ συνεχίζει την περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164