Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτή τη στιγμή η ανταλλαγή όρκων τους στην Κρήτη – Φωτογραφίες TLIFE

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ θα ανταλλάξουν σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων παρουσία οικογένειας και στενού φιλικού κύκλου.

Η ανταλλαγή όρκων – το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ – θα λάβει χώρα στο στολίδι των Χανίων, τον Βοτανικό Κήπο και πιο συγκεκριμένα στο υπαίθριο πέτρινο αμφιθέατρο αυτού.

Το ζευγάρι αφού ανταλλάξει όρκους αγάπης, μαζί με τους περίπου 150 καλεσμένους του, θα γευματίσουν στο εστιατόριο του κήπου, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του φακό βρίσκονται στην Κρήτη και όπως θα δεις σου εξασφαλίσαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο που θα λάβει χώρα η ανταλλαγή όρκων του ζευγαριού.

Λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή, μέλη της ιδιωτικής αλλά και δημόσιας ασφάλειας έδιωξαν δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη ιδιωτικότητα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης που ταξίδεψαν στην Κρήτη για τις γαμήλιες εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν σε ένα σημείο, περίπου 400 μέτρα μακριά από τον Βοτανικό Κήπο, ώστε να μην υπάρξει καμία φωτογραφία τόσο των καλεσμένων όσο και του ζεύγους.

 

Λίγα λεπτά μετά τις 18:00 το ζεύγος Κασσελάκη κατέφτασε στον Βοτανικό Κήπο, καθυστερώντας μόλις ένα μισάωρο από την ώρα που είχε προγραμματιστεί η γαμήλια τελετή.

Δες φωτογραφίες από τις αφίξεις:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Αμέσως μετά την γαμήλια δεξίωση, το ζεύγος θα γιορτάσει τους όρκους του με ένα prive πάρτι, το οποίο θα λάβει χώρα στην μαγευτική βίλα Casa Scordilli, στην περιοχή Ακρωτήρι των Χανίων.

Σκαρφαλωμένη σε ένα ιδιωτικό κτήμα, η βίλα Casa Scordilli, προσφέρει στο ζευγάρι και τους φιλοξενούμενους την απαιτούμενη ιδιωτικότητα αλλά και χλιδή, μπροστά σε μια απέραντη θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας, με τους υπεύθυνους της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, να επισκέπτονται καθημερινά όλους τους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι δεξιώσεις και η γαμήλια γιορτή.

Μάλιστα έχει ζητηθεί από όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση και σχεδιασμό των δρώμενων, να υπογράψουν ένα συμφωνητικό για την διασφάλιση της ιδιωτικότητας των στιγμών του ζευγαριού. Σύμφωνα ακόμη με πληροφορίες τοπικών Μέσων, θα ενεργοποιηθεί ένα σύστημα anti-drone, ώστε να μην μπορέσει να πετάξει και να καταγράψει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164