Ντόρα Μπακογιάννη: «Ρώτησα την εγγονή μου “αυτή η χοντρούλα η φίλη σου τι κάνει;” και με έκανε σκουπίδι»

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο Zarpa Radio 89,6 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παππά. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη και τους χαρακτηρισμούς προσώπων, που δεν ανέχεται, όπως είπε, η νέα γενιά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την εγγονή της.

«Ο Πολάκης έχει χάσει τον πολιτικό του πολιτισμό και για μένα δεν είναι το πρότυπο κοινοβουλευτικού άνδρα. Χάνεις το δίκιο σου έτσι, ακόμα και αν το έχεις. Με κανένα τρόπο δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να προσβάλει έναν άνθρωπο, να μειώνει έναν άνθρωπο», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Εδώ στα παιδιά, δεν τολμάς να πεις τίποτα. Τόλμησα να ρωτήσω την εγγονή μου “αυτή η χοντρούλα η φίλη σου τι κάνει;”. Και με έκανε σκουπίδι. Μου λέει “πώς τολμάς γιαγιά; Δεν καταλαβαίνεις γιαγιά ότι αυτές οι λέξεις δεν λέγονται;”», είπε στη συνέχεια η βουλευτής.

 

«Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη Βουλή. Η Βουλή δεν είναι ζούγκλα. Εμένα με ενοχλεί τρομερά όλο αυτό, οι τρομερές ύβρεις, οι χυδαιότητες. Πρέπει να μάθουν να συμπεριφέρονται. Η Βουλή δεν είναι καφενείο», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164