Nicole Kidman και Lili Reinhart υιοθέτησαν δύο από τα ωραιότερα beauty looks στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζεται και οι stars περπατούν στο κόκκινο χαλί φορώντας συγκλονιστικές δημιουργίες των αγαπημένων του οίκων. Παράλληλα, μαζί τους βρίσκονται και οι beauty experts προκειμένου να επιμεληθούν μαλλιά και μακιγιάζ που θα συζητηθούν πολύ. Πρωταγωνίστρια της χθεσινής βραδιάς ήταν η Nicole Kidman που έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Babygirl”. 

Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images

Ο προσωπικός της hairstylist Adir Abergel άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με απαλούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση. Όσον αφορά στο μακιγιάζ κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας μάτια, χείλη και ζυγωματικά με διακριτικό ροδακινί χρώμα. 

Photo by Dominique Charriau/WireImage

Η Lili Reinhart ακολούθησε το old Hollywood look που κάνει θραύση στο φετινό Φεστιβάλ. Τα μαλλιά της είναι sleek στην κορυφή με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και έναν μόνο κυματισμό περίπου στο μέσο που μας παραπέμπει στα 40’s. H icy σκιά στα μάτια δημιουργεί τέλεια αντίθεση με το eyeliner ενώ το ροζ, λαμπερό χρώμα στα χείλη είναι girlie και θηλυκό ταυτόχρονα. 

 

Photo by Stefania D’Alessandro/WireImage

Η Eva Green εμφανίστηκε με ένα επίσης retro-glam χτένισμα, με ανασηκωμένη φράντζα και υπέροχους κυματισμούς. Η επιδερμίδα είναι ματ και άψογη, τα μάτια τονισμένα με eyeliner και τα χείλη απαλά ροζ. 

Photo by Ernesto Ruscio Getty Images

H Camila Mendes μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα sleek, περίτεχνο updo που συνδύασε με λευκή σκιά και μολύβι ματιών. Τα φρύδια της είναι άψογα τονισμένα και τα χείλη της με απαλό λαμπερό φινίρισμα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164