Μαρία Μενούνος: Με τον σύζυγό της και την κόρη τους στο Υπουργείο Τουρισμού – Η συνάντηση με Όλγα Κεφαλογιάννη και Έλενα Ράπτη

Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και την κόρη τους Αθηνά επισκέφθηκαν πρόσφατα το υπουργείο Τουρισμό.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, που δεν ξεχνά ποτέ τη χώρα μας, συνάντησε την Υπουργό, Όλγα Κεφαλογιάννη και την Υφυπουργό, Έλενα Ράπτη στο πλαίσιο προσπαθειών προβολής της Ελλάδας στην Αμερική.

Η Έλενα Ράπτη ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη και εξήγησε πιο αναλυτικά: «Είχαμε τη χαρά, να συζητήσουμε εκτενώς για την προβολή της χώρας μας στην Αμερική, ειδικά προς την ελληνική ομογένεια, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στήριξης και προώθησης του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού στο εξωτερικό.

Εστιάσαμε σε δράσεις που προβάλλουν τη μοναδικότητα της Ελλάδας ως προορισμού, τόσο για την ιστορία και τον πολιτισμό της, όσο και για τις σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρει, ενώ συζητήσαμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερους Αμερικανούς τουρίστες, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για όλον τον χρόνο».

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti (@rapti_elena_official)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164