Angelina Jolie: Αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Φεστιβάλ Βενετίας

H Angelina Jolie για άλλη μια φορά ήταν συγκλονιστική στο κόκκινο χαλί. Και αναφέρομαι φυσικά στην εμφάνιση της στο Φεστιβάλ Βενετίας με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας “Maria” στην οποία υποδύεται την θρυλική Μαρία Κάλλας. Με μια nude δημιουργία και γούνα που παραπέμπει στη διασημότερη σοπράνο όλων των εποχών που τις λάτρευε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raoul (@raoulalejandre)

Τα beauty looks που υιοθέτησε συζητήθηκαν πολύ ξεκινώντας από το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά και συνεχίζοντας με το απίθανο κόκκινο χρώμα στα χείλη που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν. Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι θέλεις να μάθεις ποιο ακριβώς προϊόν φορά, ο προσωπικός της make up artist Raoul Alejandre το αποκάλυψε, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη της εμφάνιση τη δεύτερη βραδιά του 81ου Φεστιβάλ Βενετία. 

Πρόκειται για την απόχρωση 16 Scarlet Rouge του Tom Ford Beauty Runway Lip Color. Στο πρόσωπο χρησιμοποίησε τοShade and Illuminate Contour Duo, Intensity 1.0. Τόνισε το βλέμμα με σκιές από την Eye Color Quad Crème, Rose Topaz και το Eye Defining Pen  στη απόχρωση Deeper και τις βλεφαρίδες με την Extreme Mascara.

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164