Τατιάνα Στεφανίδου: Με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου στη Νέα Υόρκη – Η βόλτα στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στην Αμερική με την κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου, η οποία συνεχίζει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της, για ακόμα μία φορά δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από το πλευρό της 20χρονης Λυδίας που έχει εγκατασταθεί στην Αμερική τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε τις στιγμές με την κόρη της και κοινοποίησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη γέφυρα του Μπρούκλιν.

«Βόλτα το δειλινό στη ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαντικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ. Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ. Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!» έγραψε στη λεζάντα του post.

Δες παρακάτω την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164