Δάνης Κατρανίδης: Σπαράζει η Μιμή Ντενίση για τον θάνατό του – «Γιατί τόσο άτυχος; Γιατί τόσο γρήγορα;»

Το μεγάλο «αντίο» στον Δάνη Κατρανίδη είπε η Μιμή Ντενίση, μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του ηθοποιού.

Το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου η είδηση για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος τον αποχαιρετά με φωτογραφίες και μηνύματα στα social media.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τον Δάνη Κατρανίδη:

«Γιατί τόσο άτυχος;; Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωή ο Δάνης μας;; Ο Δάνης μου. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές μαζί και επί σκηνής και στην ζωή!! Ήμασταν μαζί στο πρώτο έργο που έπαιξα με την Αλίκη. Φτασμένος πρωταγωνιστής ήδη και εγώ πρωτάρα έπαιζα την γυναίκα του, στην Τζούλια».

«Μετά στο Amadeus! Πάλι έπαιζα την γυναίκα του! Μεγάλη επιτυχία. Και ο Δάνης έσκιζε σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του. Τον Μότσαρτ με υπέροχο Σαλιέρι τον Γιάννη. Και μετά ο Βασιλιάς και εγώ. Απίστευτος στον ρόλο του Βασιλιά. Αξιοπρεπής πάντα με χιούμορ τρομερό, με την καλή κουβέντα στο στόμα. Τον αγαπούσα παρά πολύ και τον ξεχώριζα όχι για το ταλέντο του σε όλα τα ήδη. Για το ήθος του».


«Στο καλό. Πάντα θα θυμάμαι την σκηνή του shall we dance που χορεύαμε πόλκα και τραγουδούσαμε ενώ 14 μικρά Κινεζάκια μας έβλεπαν από τις κουΐντες. Αυτή η σκηνή ήταν από αυτές που ένοιωθα αληθινή ευτυχία πάνω στην σκηνή. Και έτσι θα θυμάμαι πάντα τον Δανή. Κομψό, ευλύγιστο, λαμπερό, δοτικό. Σ’ αγαπώ. Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως» καταλήγει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση σε αυτή την ανάρτηση που έκανε στα social media για τον Δάνη Κατρανίδη το βράδυ της Κυριακής.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164