Amal Clooney: Όλοι μιλούν για το beauty look της στο Φεστιβάλ Βενετίας και υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος

Η Amal Clooney σε κάθε της εμφάνιση είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή και όσο αφορά στα τέλεια μαλλιά της υπεύθυνος είναι ο αγαπημένος μας Δημήτρης Γιαννέτος, Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πιο ταλαντούχους και εκείνον που εμπιστεύονται αρκετές celebrities τα τελευταία χρόνια. Εκτός από hairstylist, ίσως δεν γνωρίζεις, ότι είναι και ένας εκπληκτικός make up artist. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Αρκεί να δεις το χθεσινό beauty look της Amal Clooney στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου ήταν απλά συγκλονιστικό. Μαζί με το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλική πόλη και ο Γιαννέτος προκειμένου να επιμεληθεί τόσο το χτένισμα όσο και το μακιγιάζ της και δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ώρες όλοι μιλούν για το συγκεκριμένο look. Τα caramel highlights στα μαλλιά κολακεύουν τον τόνο της επιδερμίδας της ενώ το glam Italian blow out με απαλούς κυματισμούς, τη χωρίστρα στο πλάι και την απαλά ανασηκωμένη φράντζα είναι η τάση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Το κόκκινο κραγιόν, όπως ήδη έχω αποκαλύψει είναι ο “νικητής” του φετινού Φεστιβάλ και o Γιαννέτος χρησιμοποίησε την πιο σοφιστικέ του απόχρωση που συνδύασε με γήινους τόνους στα μάτια. Έχουμε να δούμε αρκετές ακόμη εμφανίσεις αλλά η συγκεκριμένη βρίσκεται ήδη σε μία από τις κορυφαίες θέσεις, 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164