Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η on air αναφορά στον μυστικό του γάμο – «Έχεις γίνει άλλος άνθρωπος», το σχόλιο της Ανθής Βούγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του Mega με την παρουσιάστρια να δίνει και on air τις ευχές της της στον δημοσιογράφο – συμπαρουσιαστή της για τον γάμο του με την Μαρία Σκοπελίτου.

Να θυμίσουμε πως στις 20 Ιουλίου ο Ιουλίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του υπό άκρα μυστικότητα, θέλοντας να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα media. 

«Τρομάξαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία», σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη. 

«Δεν σας πήρα τα κινητά. Εκείνες τις ημέρες έλεγα… Γιατί είναι κακό να γίνει κλειστό;» απάντησε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Μετά βγήκε η φωτογραφία και δεν βγήκε από εμάς. Η νύφη πανέμορφη. Ήσουν πάρα πολύ όμορφος και πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα. Έλαμπες! Θέλω να σου πω ότι από τότε που γνώρισες τη Μαρία -και μπορούμε τώρα να το λέμε ανοιχτά διότι είναι με δόξα και τιμή κ. Χασαποπούλου κι η σχέση έχει επισημοποιηθεί- έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κι έχεις γλυκάνει πάρα πολύ. Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για το καλό που μας έχεις κάνει, να είσαι καλά! Βιντεάκι δεν έχουμε;

Να ζήσετε, να σας χαιρόμαστε!» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164