Denim Style: Για ακόμη μια φορά τα jeans παραμένουν στο επίκεντρο του στιλ!

Το denim  ήταν πάντα ένα ύφασμα με το οποίο οι σχεδιαστές αγαπούν να παίζουν, ειδικά στις φθινοπωρινές και χειμερινές συλλογές! Έτσι για μία ακόμη σεζόν ξεκινάμε με τζιν διάθεση και με τολμηρές (αν θες) προτάσεις από τις νέες συλλογές!Είτε μείνεις στο κλασικό τζιν παντελόνι, είτε θες να απογειώσεις το denim style με μία φούστα ή μία βερμούδα ή ένα κουστούμι οι συλλογές  για φέτος έχουν τα πάντα.

Το τζιν παραμένει εδώ και δεκαετίες ένα υλικό που εντοπίζουμε σε πολλές συλλογές, καθώς είναι τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας που είναι εύκολο οι σχεδιαστές να το αξιοποιήσουν  τους νέους τρόπους  που να το κάνουν ακόμη πιο γοητευτικό!

 Ας δούμε τι μας προτείνουν για φέτος!

Christian Dior  -Picture by: / SplashNews.com

 

Tα co-ords του φθινοπώρου είναι από τζιν ύφασμα και έχουν long jacket και wide leg παντελόνια, σύμφωνα με τον οίκο Dior!

 Dries Van Noten  -Picture by: / SplashNews.com

 

To νέο city style συνδυάζει wrap denim φούστες με φούτερ και knee boots. Tέλειο fall style από τον Dries Van Noten.

Stella McCartney -Picture by: / SplashNews.com

 

H Stella McCartney συνδυάζει oversized πουλόβερ με long τζιν παντελόνι και υπογραμίζει το νέο denim casual style της σεζόν!

 

 Michael Kors- Photo by JP Yim/Getty Images for Michael Kors

 

 Ο Michael Kors συνδυάζει τέλεια το κλασικό τζιν παντελόνι με blazer και ζιβάγκο ανανεώνοντας το winter daily style με τον καλύτερο τρόπο!

 Fendi -Photo by Estrop/Getty Images

 

Τα τζιν φορέματα αποκτούν chic mood στην νέα συλλογή της Fendi!

 Bally -Photo by Estrop/Getty Images

 

H maxi denim φούστα συνεχίζει να κυριαρχεί στο street style και το preppy styling της δίνει νέα δυναμική σύμφωνα με το fashion brand Βally!

 

 Schiaparelli -Photo by Estrop/Getty Images

 

Για τον οίκο Schiaparelli δεν υπάρχει κανένα όριο στα υλικά που αποτελούν βάση για Υψηλή Ρατπική, έτσι στην τελευταία συλλογή το denim έγινε ένα μοναδικό stylish look!

 

Chloe- Photo by Yanshan Zhang/Getty Images

O οίκος Chloe λατρεύει το boho style για αυτή την σεζόν και συνδυάζει τα τζιν της συλλογής με romantic tops και clogs! Tέλειο fall denim look, δεν συμφωνείς;

Splash

H Μiu Miu θέλει να επαναφέρει το χαμηλοκάβαλο τζιν.Θα το υιοθετήσεις;

O Brandon Maxwell θέλει το τζιν σου να συνδυάζεται με blue coats και κόκκινες γόβες! Ένα combo ιδιαίτερα κομψό!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164