Winged Liner: Θα είναι huge τάση το φθινόπωρο και οι experts εξηγούν το γιατί

Αν ανήκεις στις Millenials ένα είναι το σίγουρο: Δεν έβγαινες ποτέ χωρίς το skinny jean και το αγαπημένο winged liner. Και μετά ήρθε η Zen Z που δεν είχε ποτέ στη ντουλάπα της το συγκεκριμένο κομμάτι μιας και το θεωρούσε πλέον ξεπερασμένο. Όσον αφορά στο μακιγιάζ το eyeliner και πιο συγκεκριμένα το winged ήταν άγνωστες λέξεις.

Και κάπως έτσι δημιουργείται το χάσμα των γενεών. Κι επειδή πλέον όλο το “παιχνίδι” γίνεται στα social media, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει με το winged liner και κατά πόσον είναι ή όχι trend. Οι μεν Millenials υποστηρίζουν ότι δεν ήταν ποτέ εκτός ενώ η Gen Z το συγκρίνει με παλιότερες τάσεις όπως για παράδειγμα το ασφυκτικά στενό jean. Τι συμβαίνει τελικά; 

Reuters

Η απάντηση έρχεται, όπως πάντα, από τις celebrities, ανεξαρτήτου ηλικίας, που στις τελευταίες τους εμφανίσεις έχουν υιοθετήσει υπέροχα winged liner looks αποδεικνύοντας ότι παραμένει στο προσκήνιο και θεωρείται μία από τις πιο σοφιστικέ πινελιές στα μάτια. H Zoe Kravitz, για παράδειγμα το λατρεύει και η προσωπική make up artist Nina Park δημιουργεί τα ωραιότερα. Στο Φεστιβάλ Βενετίας, η ηθοποιός το συνδύασε με καφέ σκιά και έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

H Nina Park άλλωστε έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο eye make up look μιας και έχουμε δει τις ωραιότερες versions σε stars όπως οι Mia Goth, Daisy Ridley και Hoyeon Jung. H expert πιστεύει ότι κάθε γυναίκα έχει έναν δικό της, ξεχωριστό τρόπο να εκφράζεται μέσα από το μακιγιάζ όπως ακριβώς και το style της. Σε όποια γενιά κι αν ανήκεις, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κανόνες. Ναι μεν κάθε σεζόν δημιουργούνται τάσεις αλλά ο τρόπος που θέλεις να τονίζεις το βλέμμα είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Το winged liner μας παραπέμπει στην Audrey Hepburn, ένα ίνδαλμα που ίσως δεν γνωρίζει καν η Gen Z. Μήπως όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να την ανακαλύψουν μιας και το look της είναι αιώνιο και iconic.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

Το eyeliner είναι ακριβώς όπως το κόκκινο κραγιόν. Και τα δύο υπάρχουν στο νεσεσέρ όλων ακόμη κι αν έχουν καιρό να τα χρησιμοποιήσουν. Αν ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας θα δεις ότι τόσο το winged liner όσο και το κόκκινο κραγιόν είναι και πάλι εδώ. Πέρα και έξω από τις προκαταλήψεις που θέλουν κάποια looks-προϊόντα ξεπερασμένα, οι stars δείχνουν να διαφωνούν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα κι αν θέλεις σήμερα κιόλας να δημιουργήσεις ένα διακριτικό ή έντονο winged liner να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164