Αντέλ: Σταματά τις συναυλίες της για διάλειμμα – «Θέλω να ζήσω τη νέα ζωή που έχτισα» είπε συγκινημένη

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση έκανε η Αντέλ στους θαυμαστές της, στην συναυλία της στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανακοίνωσε το Σάββατο 31/8 ότι θα κάνει ένα «απίστευτα μεγάλο» διάλειμμα από τη μουσική.

«Δεν είμαι η πιο άνετη στο να ερμηνεύω, το ξέρω αυτό, αλλά είμαι πολύ καλή σε αυτό, και πραγματικά απολαμβάνω να ερμηνεύω για σχεδόν τρία χρόνια τώρα, που είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω κάνει ποτέ και πιθανώς το μεγαλύτερο που θα κάνω ποτέ», είπε στο κοινό της κατά τη διάρκεια της 10ης και τελευταίας συναυλίας της παραμονής της στο Μόναχο.

Αν και έχει ακόμα 10 εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, η Αντέλ είπε στους θαυμαστές της: «Μετά από αυτό, δεν θα σας δω για ένα απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου για όλο αυτό το διάστημα του διαλείμματός μου».

Η 36χρονη τραγουδίστρια στη συνέχεια συγκινήθηκε καθώς παραδέχτηκε ότι χρειάζεται να «ξεκουραστεί» και να πάρει λίγο προσωπικό χρόνο. «Πέρασα τα τελευταία επτά χρόνια χτίζοντας μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω τώρα. Θέλω να ζήσω τη νέα ζωή που έχτισα», είπε συγκινημένη η Αντέλ.

 

@paolatravell Beautiful but sad news Adele nigth 10 #paolatravell #adele #adeleinmunich #adelelive #nigth10 #daydreamer#hello ♬ original sound – Paolatravell

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164