Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που διατηρεί σχέση και της έδωσε μονόπετρο – Φωτογραφίες από τη ζωή του

Η Φαίη Σκορδά διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Ο αρχιτέκτονας, Αλέξανδρος Αθανασιάδης είναι ο άνδρας με τον οποίο είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα και, όπως όλα δείχνουν, θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.GR, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην παρουσιάστρια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί προς το παρόν να «δώσει στόχο» και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο στη νέα της επαγγελματική στέγη, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης

Οι πληροφορίες για τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο google, ο γνωστός αρχιτέκτονας φαίνεται να διατηρεί επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn, στο οποίο αναγράφει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα Ρώμης μέχρι το 2007.

Πριν από 16 χρόνια, ο γνωστός αρχιτέκτονας άνοιξε το δικό του γραφείο, το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα στο Ψυχικό, αναλαμβάνοντας διάφορα εντυπωσιακά project σε αρκετά μέρη της Ελλάδας.

«Οι αρχιτέκτονες πρέπει να ονειρεύονται, εμείς πρέπει να αναζητήσουμε τις Ατλαντίδες μας, να είμαστε εξερευνητές» γράφει ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης στο προφίλ του γραφείου του στο Instagram.

Δες παλαιότερες φωτογραφίες του Αλέξανδρου Αθανασιάδη

 

 

Δες εικόνες από τα project που έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό του γραφείο

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164