Μαρία Μενούνος: Η συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά ως Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Ελλάδα με τον τίτλο Πρέσβειρας της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική. Η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στο Υπουργείο Τουρισμό, όπου και συνάντησε την Έλενα Ράπτη με την Όλγα Κεφαλογιάννη – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος υποδέχτηκε στο γραφείο του τη Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

«Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας στηρίζει την προσπάθειά μας για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας. Η κορυφαία ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος είναι η Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, μεταφέροντας το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε.

Είχα τη χαρά να υποδεχτώ τη Μαρία και τον σύζυγό της στο γραφείο μου, όπου συζητήσαμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ετοιμάζονται στην Αττική, αλλά και την οργανωμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του διάσημου τουριστικού προϊόντος μας.

Ως άνθρωπος που έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της, η @mariamenounos μας παρουσίασε τις προτάσεις της για να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ώστε να γίνει η Περιφέρεια Αττικής η πρώτη επιλογή των Αμερικανών για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια.

Με αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μας εκεί που αξίζει: μόνο μπροστά, πάντα μπροστά», ήταν το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά.

Δες φωτογραφίες στην παρακάτω ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Hardalias (@nickhardgr)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164