Φον ντε τεν: Μυστικά για να επιλέξεις το σωστό προϊόν και να κάνεις την τέλεια εφαρμογή λες και είσαι expert

Το καλοκαίρι το φον ντε τεν μένει στην άκρη. Το πιθανότερο είναι να επιλέγεις αντηλιακή ή ενυδατική κρέμα με χρώμα. Άλλωστε το full make up look ξεκινά τις πρώτες ημέρες και νύχτες του φθινοπώρου. Και τώρα, λίγο πριν δροσίσει είσαι έτοιμη να χρησιμοποιήσεις ή να αποκτήσεις εκείνο που θα κάνει την επιδερμίδα σου ίδια με των celebrities στο κόκκινο χαλί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta 🫶🏽 (@patrickta)

Έφτασε η ώρα να βρεις το μυστικό όπλο για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Το foundation είναι σαν τον καλύτερο φίλο σου στο μακιγιάζ – πάντα εκεί για να κάνει το δέρμα σου να δείχνει υπέροχο. Ας ανακαλύψουμε μαζί ποιο είναι το ιδανικό για σένα! 

Τύποι Foundation – Ποιο σου ταιριάζει;

  • Υγρό: Λειτουργεί για όλους, είτε θες διακριτική είτε πλήρη κάλυψη. Είναι τέλειο για όλους τους τύπους δέρματος εσύ απλά διαλέγεις τη σωστή σύνθεση.
  • Κρεμώδες: Αν νιώθεις το δέρμα να θέλει μια αγκαλιά, θα λατρέψεις το κρεμώδες foundation. Είναι ό,τι πρέπει μιας και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και λάμψη.
  • Πούδρα: Θες ματ αποτέλεσμα ένα fresh αποτέλεσμα; Το foundation σε μορφή πούδρας είναι για σένα. Απορροφά τη λιπαρότητα και κρατάει το μακιγιάζ σου σταθερό.
  • Μους: Ελαφρύ και αέρινο είναι σαν να φοράς σύννεφα στο πρόσωπό σου! Ιδανικό αν θες φυσικό, αέρινο αποτέλεσμα.
  • Mineral: Φυσικό και απαλό σαν χάδι, αυτό το foundation είναι για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και αγαπούν τα φυσικά προϊόντα.

Βρες την Ιδανική Απόχρωση- Τι λέει ο τόνος σου;

  • Ψυχρός: Αν ο τόνος σου έχει λίγο ροζ, μπλε ή κόκκινο, είσαι στην ψυχρή πλευρά. Σκέψου foundation με ροζ ή μπεζ αποχρώσεις.
  • Θερμός: Κίτρινο ή χρυσαφί υποτόνος; Έχεις θερμή επιδερμίδα! Διάλεξε foundation με χρυσές ή κίτρινες αποχρώσεις.
  • Ουδέτερος: Ούτε ψυχρό ούτε θερμό; Τέλεια! Μπορείς να παίζεις και με τις δύο αποχρώσεις.

Εφαρμογή – Το παιχνίδι ξεκινά 

  • Πινέλο: Είσαι καλλιτέχνης και το πρόσωπό σου είναι ο καμβάς! Η βούρτσα είναι ιδανική για να “ζωγραφίσεις” το τέλειο look.
  • Σφουγγαράκι: Για απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, το σφουγγαράκι είναι το μυστικό. Βρέξ’ το λίγο και δες το foundation να απλώνεται σαν όνειρο.
  • Δάχτυλα: Θέλεις ένα πιο προσωπικό touch; Τα δάχτυλά σου είναι τέλεια για να ζεστάνουν το foundation και να το απλώσουν απαλά στο δέρμα.

Σταθερότητα-Γιατί θέλεις διάρκεια

  • Setting Powder: Για τις φίλες με λιπαρό δέρμα, μια πούδρα είναι το καλύτερο φινίρισμα για ματ αποτέλεσμα που κρατάει όλη μέρα.
  • Setting Spray: Αν θες να κρατήσεις το μακιγιάζ φρέσκο και ζωντανό, το setting spray είναι ο μαγικός ψεκασμός που χρειάζεσαι.

Έτοιμη για να βρεις το δικό σου foundation και να λάμψεις; Η διαδικασία είναι σαν ένα παιχνίδι – πειραματίσου, δοκίμασε και απόλαυσε το ταξίδι!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta 🫶🏽 (@patrickta)

Έξτρα Tips εφαρμογής 

  • Ας ξεκινήσουμε το μακιγιάζ μας με στυλ και fun! Το δέρμα σου είναι το τέλειο καμβάς, και με λίγη φροντίδα, το foundation σου θα δείχνει απλά απίστευτο. Πάμε!

Περιποίηση: Το μαγικό ξόρκι πριν το φον ντε τεν 

Πριν κάνεις το πρόσωπό σου να λάμψει με foundation, χρειάζεται λίγη μαγική προετοιμασία. Καθαρό δέρμα; Check! Ενυδάτωση; Διπλό check! Και τώρα, ήρθε η ώρα να κάνεις ένα λεμφικό μασάζ που θα ξυπνήσει την επιδερμίδα σου και θα τη γεμίσει ενέργεια. Θες κάτι ακόμα πιο λαμπερό; Μια sheet mask είναι σαν μια μικρή γιορτή για το δέρμα σου! Όσο πιο σφριγηλό είναι το δέρμα, τόσο πιο τέλεια θα “καθίσει” το foundation.

Primer: Το μαγικό φίλτρο του μακιγιάζ 

Και τώρα, ας περάσουμε στο primer, το μυστικό συστατικό που κρατά το foundation στη θέση του για ώρες! Σκέψου το σαν τον πιστό σου σύμμαχο – κρατά το μακιγιάζ άψογο, είτε πας για μια βόλτα είτε για πάρτι. Αν θέλεις ματ αποτέλεσμα στη ζώνη Τ, διάλεξε ένα anti-shine primer. Και για εκείνη τη φυσική λάμψη; Ένα ελαφρύ, φωτεινό primer στο υπόλοιπο πρόσωπο θα κάνει τη δουλειά!

Οι σωστές κινήσεις  

Ώρα για το foundation! Ξεκινάς από το κέντρο του προσώπου και προχωράς προς τα έξω, πάντα με ανοδικές κινήσεις – σαν να ζωγραφίζεις έναν όμορφο πίνακα! Μην ξεχάσεις τις λεπτομέρειες γύρω από τα χείλη, τα αυτιά και τη ρίζα των μαλλιών.

Buffing: Το μυστικό trick των experts

Και τώρα, το πιο διασκεδαστικό μέρος: Το buffing! Αντί να απλώνεις απλά το foundation, κάνε κοφτές, παιχνιδιάρικες κινήσεις με το πινέλο, το beauty blender ή ακόμα και με τα δάχτυλά σου. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σου ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα. Με αυτή τη διαδικασία, το foundation σου δεν θα είναι απλά τέλειο, αλλά θα δείχνει σαν να έχει εφαρμοστεί από επαγγελματία. Ώρα να παίξεις με τα χρώματα και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό look!

Φινίρισμα 

Αν θέλεις διακριτικό αποτέλεσμα και μια όψη φρεσκάδας χρησιμοποίησε το στεγνό beayty blender αλλά και ένα fix spray με πλούσια ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση του. Αν πάλι προτιμάς το ματ φινίρισμα πρέπει να απλώσεις το φον ντε τεν με το πινέλο και στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρή ποσότητα setting powder. 

  •  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164