Το Πρωινό: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της ομάδας του

Για τη δική του πρεμιέρα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του. Η εκπομπή επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9.50 στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά κι έχοντας κόψει πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, «Το Πρωινό» έρχεται δυναμικά για άλλη μία σεζόν.

Η καθημερινή πρωινή μας συνήθεια επιστρέφει από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50. Με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, «Το Πρωινό» θα συνεχίσει να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μαζί με τους συνεργάτες του, θα αναδείξει τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, με σεβασμό, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, αλλά και χιούμορ.

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με εκλεκτούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια χρονιά.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του «Πρωινού».

Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με νέες γεύσεις, αρώματα και συνταγές από τον καταξιωμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος θα δίνει και φέτος φρέσκιες μαγειρικές ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές για όλα τα γούστα.

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 09:50, και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση».

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία:  Περικλής Βούρθης

Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Δήμητρα Καρλιάμπα

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαίρη Αρώνη

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164