Φεστιβάλ Βενετίας: Αυτά είναι τα πιο στιλάτα ζευγάρια που είδαμε so far – όχι, δεν είναι από το red carpet!

Το Φεστιβάλ Βενετίας είναι σίγουρα ένας θεσμός που κατευθείαν σου φέρνει στο μυαλό red carpet εμφανίσεις, εφόσον οι λαμπερές Πρεμιέρες συνοδεύονται σχεδόν πάντα απο΄high fashion looks! Μεγάλοι σταρ δίνουν το παρών με outfit από τους μεγαλύτερους οίκους δημιουργώντας iconic στιγμιότυπα κάθε χρόνο! Ειδικά φέτος δεν έχουμε κανένα παράπονο με μεγάλα ονόματα τoυ Hollywood να δίνουν το παρών!

REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

 REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

Εμείς όμως αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από το κόκκινο χάλι και να δούμε πρωινά στιλάτα σύνολα και συγκεκριμένα couple looks!

Picture by: MvS / SplashNews.com

 

Ο Brad Pitt με την Ines De Ramon φτάνουν στην Βενετία με casual chic style σε γήινες αποχρώσεις!O Brad επέλεξε ένα παντελόνι με tartan σχέδιο ενώ η Ines συνδύασε μία maxi camel φούστα με t-shirt.

 

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

 

Picture by: / SplashNews.com

 

 H Sydney Sweeney και ο Jonathan Davino κάνουν very stylish επιλογές για τα πρωινά τους look. Η σταρ του Euphoria  έφτασε στο αεροδρόμιο με τέλειο floral Rodarte φόρεμα και ο Jonathan με polo look. Σε άλλη πρωινή περίπτωση διάλεξε ένα cream set με long-sleeve bustier και matching mini skirt και ο Jonathan κράτησε το  ανάλογο στιλ στα ίδια χρώματα.

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

O Adrien Brody φτάνει στην Βενετία με την Georgina Chapman η οποία επιλέγει floral φόρεμα με statement μανίκια και αυτός jacket σε βουργουνδί απόχρωση.

Picture by: Gigi Iorio / SplashNews.com

 

Η Εmma Corrin εντυπωσιακή με Μiu Miu ταγέρ δίπλα στον Rami Malek που φοράει Μiu Miu ζακέτα.

 

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

 

H Eva Longoria φτάνει στην Βενετία με floral φόρεμα και ο σύζυγός της Jose Baston  γκρι σύνολο απόλυτα ταιριαστό!

 

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

 

O Daniel Craig με denim look δίπλα στην Rachel Weisz που φοράει ενα shirt dress σε μαύρο χρώμα και λευκά γυαλιά στην πρώτη τους έξοδο στην Βενετία.

Picture by: Gigi Iorio / SplashNews.com

 

Η Lady Gaga με πουά μίνι φόρεμα μαζί με τον Michael Polansky που επέλεξε μία total black εμφάνιση δίπλα της.

 

Picture by: / SplashNews.com

 

Ο George Clooney με polo look και η Αmal Clooney με ολόσωμη φόρμα φεύγουν για το αεροδρόμιο. Ήταν από τα πιο star quality ζευγάρια του Φεστιβάλ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164