«Βόμβα»! Η Λίτσα Πατέρα εκτός τηλεόρασης ANT1 μετά από 33 χρόνια

Τέλος εποχής για την Λίτσα Πατέρα και τη συνεργασία της με την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η γνωστή αστρολόγος – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο Zappit – την επόμενη σεζόν δεν θα συμμετέχει σε καμία από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού. Αντ’ αυτού, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών αυτή την περίοδο, αφορούν σε παρουσία της στα site του ομίλου.

Να θυμίσουμε πως από τον περασμένο Ιούνιο, η Λίτσα Πατέρα και ο ΑΝΤ1 μπήκαν σε συζητήσεις επαναπροσδιορισμού της επαγγελματικής τους σχέσης. Αυτό είχε γίνει ευδιάκριτο τότε και από τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες η αστρολόγος.

«Τα πλάνα μου είναι πάντα ΑΝΤ1. Τώρα εδώ, εκεί, παρά εκεί… 33 χρόνια είναι αυτά, κάπου θα είμαι. Όπου και να με βάλουν, εγώ είμαι ΑΝΤ1, θα συνεχίσω», δήλωνε στα τέλη του Ιούνη.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό, κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη πως η Λίτσα Πατέρα θα είναι στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζεται το Σαββατοκύριακο. Οι πληροφορίες μας λένε, όμως, πως δεν πρόκειται να την δούμε ούτε εκεί και αυτό είναι οριστικό.

Αυτό που συζητά η αστρολόγος με τα στελέχη του ομίλου είναι η παρουσία της στο site, όχι μόνο με γραπτές αστρολογικές προβλέψεις αλλά και με δική της εκπομπή. Δεν γνωρίζουμε, παρ’ όλα αυτά αν αυτό θα υλοποιηθεί, καθώς η δυσαρέσκεια από την πλευρά της Λίτσας Πατέρα, όπως μαθαίνουμε, είναι έντονη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164