‘Ηβη Αδάμου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το νέο της τραγούδι – «Μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά»

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στην εκπομπή  «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη με την οικογένειά της αλλά και στο νέο της τραγούδι «Είπες» και στην… απαγορευμένη λέξη των στίχων δημιούργησε αντιδράσεις. 

«Το Είπες είναι ένα τραγούδι που εγώ το λατρεύω. Είναι απόλυτα καλοκαιρινό και πίστευα ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με αυτό. Πάρα πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι είναι ο ύμνος τους, ταυτίζονται με τον στίχο. Δεν είναι τυχαίο», δηλώνει η Ήβη Αδάμου.

«Ο στίχος λέει αλήθειες. Κι αν ακούμε ψέματα στην καθημερινότητα μας! Τώρα κάποιοι με τη λέξη πίπες τους φάνηκε περίεργο. Το νόημα ήταν εντελώς άλλο, δεν θέλω να εξηγώ τα αυτονόητα, ότι δεν το εννοούσαμε με την πονηρή έννοια αλλά με την έννοια των ψεμάτων», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ήβη Αδάμου. 

«Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι περίεργο ή κάποιο βρισίδι. Άσε που είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα, μην το παίζουμε τώρα αθώοι. Πάντα κάποιος θα πει κάτι αρνητικό, όσο καλά και να τα κάνεις τα πράγματα. Πάντα οι καλλιτέχνες βρισκόμαστε στο στόχαστρο, όλοι έχουν κάτι να πουν», ξεκαθάρισε για το νέο της τραγούδι η Ήβη Αδάμου. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164