Αποκλειστικό – Φαίη Ζαφειράκου: Ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Κομπόσης στο TLIFE: «Το αλκοόλ της έβγαλε έναν άλλο εαυτό»

Σχεδόν δύο μήνες μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου, Ανδρέας Καμπότσης μιλά αποκλειστικά στο TLIFE.

Ο ίδιος αναφέρεται στην επίθεση που δέχτηκε στα μέσα Ιουλίου από την 38χρονη ηθοποιό που γνωρίσαμε ως ηθοποιό μέσα από το έργο του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά» ενώ απαντά για τις σχέσεις τους σήμερα.

Ο Ανδρέας Καμπότσης δηλώνει στο TLIFE: «Είμαστε μια χαρά. Δεν έγινε τίποτα σπουδαίο. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Έγινε τότε ένα περιστατικό γιατί ήταν το αλκοόλ στην μέση από την πλευρά της Φαίης. Βλεπόμαστε καθημερινά και για χάρη του παιδιού. Μένουμε και κοντά. Είμαστε φίλοι. Δεν είχαμε ποτέ άλλοτε καβγάδες».

Ανδρέας Καμπότσης: «Το αλκοόλ τής έβγαλε έναν άλλον εαυτό»

Ο Ανδρέας Καμπότσης συνεχίζει: «Ήταν ένα πρωτοφανές περιστατικό. Το αλκοόλ τής έβγαλε έναν άλλον εαυτό. Δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, ούτε πιστεύω θα συμβεί ξανά στο μέλλον.

Μετά το περιστατικό και όταν ήταν πλέον νηφάλια, μου ζήτησε συγγνώμη και εμένα αλλά και στο παιδί, γιατί από το παιδί ξεκίνησε. Εκείνο ενοχλήθηκε που την είδε σε κατάσταση μέθης, της εναντιώθηκε και τότε εκείνη αντέδρασε έντονα απέναντι του με την κατάσταση να ξεφεύγει. Ο γιος μας της “έλεγε μαμά γιατί ήπιες, γιατί το έκανες αυτό…”. Κατά κάποιο τρόπο πήγε να σηκώσει χέρι στο παιδί. Κάλεσα την αστυνομία. Ο γιος μου είπε να το κάνω.

Μου είπε “μπαμπά πάρε την αστυνομία, η μαμά δεν είναι καλά”. Είμαι πολύ προστατευτικός απέναντι του, αλλά ήθελα να προστατεύσω και τη Φαίη φυσικά. Ήταν η τρίτη ή τέταρτη ημέρα διακοπών μας. Βρισκόμασταν σε ένα Αιrbnb στην Κάρυστο. Προηγουμένως είχαμε πάει για φαγητό».

Ο Ανδρέας Καμπότσης τονίζει και πάλι ότι οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του είναι άψογες ενώ μας αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. «Είμαστε σε πολύ καλή φάση πλέον. Και εγώ είμαι πολύ δημιουργικός αυτή την περίοδο. Ετοιμάζω τραγούδι με τον Θέμη Αδαμαντίδη».

Το χρονικό

Το περιστατικό ανάμεσα στην ηθοποιό και τον πρώην σύζυγό της σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου γύρω στις 23.45 στην Κάρυστο. Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιουλίου στην Κάρυστο και παρά τη διάψευση του Ανδρέα Καμπόση για τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε βάρος της ηθοποιού έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ανδρέα Καμπόση χορηγήθηκε έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει αν το θέλει ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, με τον 57χρονο ωστόσο να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να πάει σε κάποια δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι επιθυμούσε να παραμείνει στο σπίτι που έμεναν.

Δήλωσε επίσης ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης πρώην συζύγου του. Ακόμη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον 12χρονο γιο του κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Ανδρέας Καμπότσης μετά το περιστατικό

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164