Χριστίνα Παππά: Ποιος είναι ο άνδρας που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της – «Είσαι ό,τι πιο όμορφο, μου έχει συμβεί»

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Παππά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. 

Η γνωστή ηθοποιός έχει χωρίσει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Μύκονο, αφού δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στα δύο μέρη, με αποτέλεσμα να πρέπει να ταξιδεύει συχνά. Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της το περνάει στο νησί των ανέμων, όπου μαζί με τη δουλειά, συνδυάζει και τις διακοπές της συναντώντας φίλους της που επισκέπτονται το νησί.

Σε προσωπικό επίπεδο, η Χριστίνα Παππά από την ημέρα που έγινε γιαγιά για πρώτη φορά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την εγγονή της, Νεκταρία – Χριστίνα.

«Νιώθω μετά τη γέννηση του γιου μου, η γέννηση της εγγονής μου είναι άλλη μια σημαδιακή ημερομηνία για μένα. Είναι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου. Η Άννα Μπεζάν, η νύφη μου είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, φαίνεται από τώρα δόξα το Θεό καλή μαμά. Τα λέω πάλι και συγκινούμαι. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι! Εγώ νιώθω έρωτα, της αφιερώνω “σε έχω ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή”. Ό,τι τραγούδι ακούω για ομορφιά είναι για την εγγονή μου», είχε πει σε δηλώσεις της στο TLIFE η Χριστίνα Παππά.

Η επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, ενώ όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνεντεύξεις της, μη τη νύφη της, Άννα Μπεζάν έχουν έρθει πολύ κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Για την ίδια όμως, υπάρχει ακόμη ένας άνδρας που είναι πολύ σημαντικός, κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί κατά καιρούς η Χριστίνα Παππά, μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Ο σημαντικός άνδρας στη ζωή της, μετά τον γιο της

Ο λόγος για τον Κωστή Δημητριάδη, ο οποίος φαίνεται πως είναι στενός συνεργάτης της, στις επιχειρήσεις που διατηρεί σε Αθήνα και Μύκονο, παράλληλα όμως, είναι και πολύ κοντά στην οικογένεια.

Η Χριστίνα Παππά και ο Κωστής Δημητριάδης, πρόσφατα είχαν ταξιδέψει μαζί στο Ντουμπάι, με την ηθοποιό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, τα οποία συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Κωστή μου χρόνια πολλά με υγεία. Είσαι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Σε ευχαριστώ για όλα. Σ ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου. Σ αγαπώ πολύ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina)

Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Παππά μέσα από ανάρτησή της, ο Κωστής Δημητριάδης, εκτός από συνεργάτης της, είναι και κουμπάρος με τον γιο της, Δημήτρη Παππά, αφού ήταν ένας από τους νονούς της εγγονής της, Νεκταρίας – Χριστίνας, για αυτό όλοι μαζί περνούν πολλές οικογενειακές γιορτές μαζί ενώ κάνουν συχνά και αποδράσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina)

Φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές τους

 

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164