Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: «Είχε συνειδητοποιήσει από την πρώτη στιγμή τι συνέβη στη ζωή του»

Λίγους μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε και πάλι στη θεατρική σκηνή. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας ταξίδεψε  στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ» και το βράδυ της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών όπου και συμμετείχε στην εν λόγω παράσταση με την κιθάρα του.

Σήμερα, μια μέρα μετά. ο καλός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για την επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνουμε όλοι από τα παθήματά μας.

«Ο Δημήτρης από τις πρώτες μέρες που έπαθε το εγκεφαλικό είχε σώας τας φρένας. Είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή του. Πήρε το μήνυμα. Με φοβερή αξιοπρέπεια και ισορροπία το ξεπέρασε. Ακόμα το κέντρο της ομιλίας έχει ένα προβληματάκι αλλά πιστεύω ότι δε θα τον ταλαιπωρήσει για πολύ.

Το θέμα είναι ο κάθε άνθρωπος που παθαίνει κάτι τέτοιο, νιώθει αυτό που του συμβαίνει αλλά δε μπορεί να το εξηγήσει. Ο Σταρόβας το εξήγησε. Το νιώσαμε όλοι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, νέο παιδί παρά την ηλικία του. Η παιδικότητα είναι αυτή που προχωρά την καθημερινότητά μας, γιατί η καθημερινότητα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας…

Εύχομαι πραγματικά να το ξεπεράσει γρήγορα. Το αξίζει. Η σκηνή βοηθά πάρα πολύ… Η σκηνή του θεάτρου είναι η ζωή… Καταλαβαίνετε ότι αφού στη σκηνή που είναι αντανάκλαση της ζωής μπορεί κανείς να βελτιωθεί, μπορεί να βελτιωθεί και έξω από αυτή. Το θέμα είναι όλοι να μαθαίνουμε από τα παθήματά μας. Η ιατρική είναι η μόνο πρόληψη… Οι άνθρωποι έχουμε φοβερή ροπή στα πάθη. Δε μπαίνουμε στη διαδικασία της εγκράτειας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164