Άρης Τσάπης: «Έτσι το λέτε στην Αλβανία;» – Ξεσπά ο ηθοποιός για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε

Ο Άρης Τσάπης είναι ιδιαίτερα ενεργός στον λογαριασμό του στο Tik Tok και πριν λίγες ώρες ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο εξέφρασε την ενόχλησή του με ένα σχόλιο που έλαβε σε προηγούμενη δημοσίευσή του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», θέλησε να απαντήσει σε ένα ρατσιστικό μήνυμα γύρω από την αλβανική του καταγωγή. Πιο συγκεκριμένα ένας λογαριασμός τον ειρωνεύτηκε που χρησιμοποίησε τη λέξη «credits» και όχι «εύσημα», γράφοντάς του: «Τα εύσημα λένε. Τα credit; Έτσι τα λέτε στην Αλβανία;».

«Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ αλλά είναι ένα πολύ μικρό κορίτσι στη φωτογραφία προφίλ. Ελπίζω, ευελπιστώ να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που τα γράφει αυτά και αν είναι κάποιος μεγαλύτερος η μαμά η ο μπαμπάς της, δεν ξέρω ποιος, καλύτερα να βάζεις τη φάτσα σου όταν γράφεις αυτά τα σχόλια και όχι του παιδιού σου. Αν από την άλλη είναι αυτό το κοριτσάκι… καλό βράδυ» ξέσπασε ο Άρης Τσάπης.

Στη λεζάντα του βίντεο, τόνισε: «Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει».

@aristsapis Απάντηση στον χρήστη @Δαφνη Μαρακη Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει! #tsapisfamily #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164