Βρισηίδα Ανδριώτου – «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη, που ήταν και κολλητή σου;» – Η αντίδραση στην «καυτή» ερώτηση follower

Ένα αιχμηρό σχόλιο δέχτηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα της, ή μοιράζεται σκέψεις της και προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ένα βίντεο, στο οποίο αφήνει αιχμές για τη γυναικεία φιλία, στο οποίο βλέπουμε ένα μικρό σκετς που έχει κάνει η ίδια, γράφοντας παράλληλα και τον διάλογο.

 

@vrisiida_andrio Υπάρχουν ανάμεσα μας τέτοιοι #foryou #foryoupage #trend #fyp ♬ som original –

 

Στο εν λόγω βίντεο, η Βρισηίδα Ανδριώτου δέχτηκε αμέτρητα σχόλια. Σε ένα από αυτά όμως, θέλησε να απαντήσει, αφού την κατηγόρησαν ότι και η ίδια είχε φερθεί αντίστοιχα στην πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη όταν ήταν κολλητές.

«Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη, που ήταν και κολλητή σου ή μπερδεύομαι;», έγραψε μια από τις διαδικτυακές της φίλες με την ίδια να απαντά: «Μπερδεύεσαι. Εγώ τότε είχα σχέση και μάλιστα ήμουν και πολύ ερωτευμένη. Το τι φήμες αφέθηκαν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το ήθος μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164