Hailey Bieber: To ιδιαίτερο κόσμημα που φοράει μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού

Ήταν αναμφίβολα η ανακοίνωση του καλοκαιριού. Παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια, η Hailey και ο Justin Bieber ανακοίνωσαν στο Instagram τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ενός αγοριού με το όνομα Jack Blues Bieber, στις 23 Αυγούστου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο συμβολικό από ένα όμορφο κόσμημα σε μία τέτοια στιγμή, η νεαρή μητέρα για να γιορτάσει τη γέννηση του γιου της, προσέφερε στον εαυτό της ένα χρυσό δαχτυλίδι στολισμένο με διαμάντια που έγραφε Mom, από το jewerly brand,  Isa Grutman που φημίζεται για τις under request δημιουργίες του.

@haileybieber

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISA GRUTMAN (@isagrutmanjewelry)

Το σχέδιο του δαχτυλιδιού,  διαθέτει διαμάντια 0,21 καρατίων σε χρυσό 14 καρατίων και κοστίζει 1.980 δολάρια. Σχεδιάστηκε από την Isabela Grutman, που έχει κάνει ανάλογα σχέδια για τις: Serena Williams Camila Coelho αλλά και  Victoria Beckham.

Η συλλογή της Hailey Bieber μεγαλώνει με αυτό το δαχτυλίδι που έρχεται να προστεθεί σε αυτά που δεν εγκαταλείπει ποτέ: το πρώτο δαχτυλίδι αρραβώνων με τον Justin Bieber που συνεχίζει να φοράει κάθε μέρα!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164