Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Ανακοίνωσαν το επόμενο κοινό τους βήμα, ένα μήνα μετά το διαζύγιο

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου. Οι δυο ηθοποιοί που έζησαν μαζί 17 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν μια κόρη, τη 16χρονη Ισμήνη, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους χωρίς ωστόσο να χάσουν την αγάπη, τον σεβασμό αλλά και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Άλλωστε, παρά το διαζύγιό τους, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης εξακολουθούν να ανταλλάσσουν σχόλια στα social media ενώ μέσα στον Αύγουστο ταξίδεψαν μαζί στην Κρήτη, όπου παρέα και με την κόρη τους, Ισμήνη πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές. Τώρα, οι δυο τους ετοιμάζουν ακόμη ένα κοινό βήμα, επαγγελματικό αυτή τη φορά.

Μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός», μια παράσταση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η παράσταση της ζωής τους, ένα έργο που αντικατοπτρίζει τη δική τους ιστορία αγάπης και έρωτα.

«Δυο άνθρωποι, μια ευλογημένη ενότητα… Ο γάμος τους ήταν το επισφράγισμα της ερωτικής τους σχέσης. Οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις, έκαναν την συμβίωσή τους να είναι γεμάτη αληθινή αγάπη, υπομονή και σεβασμό. Χρόνια μετά, ο έρωτας και το πάθος δεν έχει καταλαγιάσει. Υπάρχει όμως κάτι, που θα καταστρέψει την αρμονική συνύπαρξη και θα αναθεωρήσει την σχέση τους. Κάποιο γεγονός, που θα ταράξει τα νερά της γνήσιας αγάπης.

Υπάρχουν άραγε αποθαρρυντικές διαψεύσεις στον έρωτα; Μήπως κουράσει κάποτε, η ισοπεδωτική καθημερινότητα; Μήπως οι αγνοημένες ανάγκες, ή ακόμα ο ανθρώπινος εγωισμός, κλέψουν την δυναμική του έρωτα τους; Σ’ ένα κλίμα αγωνίας, αναζητούν απεγνωσμένα την αλήθεια, μια αλήθεια καλά κρυμμένη, που αλλάζει δραματικά την ζωή τους. Ώσπου σε ένα χορό, η αναπνοή επιβραδύνεται, τα λόγια χάνονται, τα όνειρα σβήνουν, όλα γύρω γκρεμίζονται… Είναι ο τελευταίος χορός» αναφέρεται στην περιγραφή του έργου, το οποίο σκηνοθετεί η Ρεϊνα Εσκανάζυ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164