Μανώλης Μαυρομμάτης: Ο γιος του αποκλειστικά στο TLIFE για την υγεία του – «Συνεχίζει να βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας»

Μόλις 3,5 μήνες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας Ρένας Βενιέρη και ενώ ο πατέρας του, Μανώλης Μαυρομμάτης βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας, ο γιος τους Μιχάλης Μαυρομμάτης μιλά αποκλειστικά στο TLIFE.

Ο σπουδαίος αθλητικογράφος που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μαζί τη σύζυγό του, όταν στα μέσα Φεβρουαρίου 2024 ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, έχασε τη γυναίκα της ζωής του. Ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας και κάνει προσπάθειες για να περπατήσει ξανά.

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης δήλωσε χαρακτηριστικά στην Ειρήνη Πεϊβάνη και το TLIFE: «Τη μητέρα μου τη χάσαμε τον Μάιο. Ο πατέρας μου βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας από τον Ιούνιο. Κάνει φυσιοθεραπείες γιατί έμεινε πολύ καιρό στο νοσοκομείο και πρέπει να επανέλθει η φυσική του κατάσταση για να περπατήσει. Κατά τα άλλα, από μυαλά και πνεύμα είναι μια χαρά, ευτυχώς».

«Ο πατέρας μου έμαθε από την πρώτη στιγμή ότι χάσαμε τη μητέρα. Ευχαριστώ πολύ το TLIFE για το αφιέρωμα στη μητέρα μου αναφορικά με την ζωή της» πρόσθεσε α σε άλλο σημείο της επικοινωνίας μας ο γιος του αθλητικογράφου. (διάβασε εδώ το σχετικό αφιέρωμα)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164