Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: «Η μητέρα μου δεν παρεμβαίνει στις αποφάσεις μου»

Η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμμετοχή της στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Παραλία» όπου εισβάλλει με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, η οποία πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή πως δεν θέλει να δίνει πλέον συμβουλές στην κόρη της, η οποία επίσης ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

«Ισχύει η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Την ρωτάω αλλά αν με συμβουλεύσει θα είναι όσο όσο… Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά. Τώρα θα μπω στην «Παραλία» με τον ρόλο της Ιφιγένειας» ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω πάει στα Μάταλα. Η Ιφιγένεια επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο, βλέπει τον Παύλο, ερωτεύονται, δεν θα περάσουν εύκολα. Μου αρέσει σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ δυναμική, κυνηγάει τα όνειρά της, είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Είναι πολύ ωραίος ρόλος. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια.

Όπως είπε «θα καλέσω φίλους από τη σειρά και θα δούμε το πρώτο επεισόδιο. Έκανα φιλίες μέσα από τη σειρά, είναι πολύ ωραία ομάδα. Έχει πολύ ωραίο κλίμα, χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά» αποκάλυψε η Αφροδίτη Λιάντου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164