Ντόναλντ Τραμπ – Μελάνια Τραμπ: Ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ ξεκίνησε τις σπουδές του – «Είναι ένα πολύ ικανό παιδί, αλλά δεν είναι πια παιδί»

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ αποχωρίζονται τον γιο τους, Μπάρον Τραμπ που ξεκινά στις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης NYU Stern School of Business.

Ο Ντόναντ Τραμπ είχε δηλώσει πως ο Μπάρον, ο μικρότερος γιος του, θα σπουδάσει στο Stern School of Business το οποίο θεωρείται μία από τις κορυφαίες σχολές της χώρας.

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ

«Έγινε δεκτός σε πολλά κολέγια» είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ σε βίντεο στη Daily Mail. «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος και θα πάει στο Stern School of Business, που είναι μία υπέροχη σχολή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Είναι ένα πολύ ικανό παιδί, αλλά δεν είναι πια παιδί. Απλώς έχει περάσει σε κάτι πέρα από την παιδική ηλικία. Τα πάει περίφημα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το AP, ο Μπάρον αποφοίτησε τον Μάιο από την Ακαδημία του Όξμπριτζ, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Ως πρωτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, θα παρακολουθεί μαθήματα λίγα χιλιόμετρα μακριά από το πατρικό του σπίτι στον Πύργο Τραμπ, το χρυσό παλάτι στο οποίο μεγάλωσε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164