Γιώργος Λιανός: «Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor φέτος, κρατάμε χαμηλά τη μπάλα»

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε από την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής 6/9 για τον Άγιο Δομίνικο για να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του reality επιβίωσης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν αναχωρήσει, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Μαύρου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους παίκτες που θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στους κανόνες που αναμένεται να αλλάξουν. 

«Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor φέτος. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα γιατί είναι κάτι καινούργιο για όλους μας και είναι καινούργιο και για τους παίκτες. Δεν μπορούν να έρθουν δασκαλεμένοι γιατί δεν θα έχουν κάποια πληροφορία για το πώς παίζονται τα παιχνίδια φέτος. Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα να δω πώς θα τα καταφέρουν γιατί η ζωή στον Άγιο Δομίνικο έχει αρκετές ανατροπές», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Πέρυσι πέρασαν δύο τυφώνες στο νησί, οπότε φέτος περιμένουμε να δούμε πως θα ανταπεξέλθουν. Δεν μπορώ να δώσω κάποια πληροφορία για το αν θα υπάρχουν διάσημοι παίκτες. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο format, σε πιο σύγχρονη μορφή και αρκετά εμπλουτισμένο. Δεν θα δούμε τους κλασσικούς αγώνες. Τα έπαθλα δεν θα είναι μεγάλα και θα πρέπει να δυσκολευτείς για να κερδίσεις κάτι. Το παιχνίδι φέτος θα είναι μικρότερης διάρκειας γιατί ο καιρός και οι δυνάμεις των παικτών δεν μας επιτρέπουν να το επεκτείνουμε», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164