Μπο: «Όταν βγήκε στην επιφάνεια το θέμα με την Καρολίνα ένιωσα άβολα, ήξεραν όλοι τι συμβαίνει σπίτι μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε ο Μπο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τον νέο κύκλο του Survivor, για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα, με τη οποία υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και χώρισαν μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι Ολυμπιακό άθλημα. Κυριαρχεί η ίντριγκας και το κομμάτι της επιβίωσης. Θέλω να δω ποιους παίκτες θα διαλέξουν φέτος και να δω πώς θα εξελιχθεί», είπε αρχικά ο Μπο. 

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο Μπο ανέφερε: «Ακόμα και λάθος να είναι οι επιλογές μας δεν πρέπει να τις κατακρίνουμε, γιατί και από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Όταν η προσωπική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο νιώθεις περίεργα γιατί όλοι ξέρουν τι κάνεις στο σπίτι του, ενώ όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου».

Σχετικά με το αν θα μιλούσε στην Καρολίνα Καλύβα αν την έβλεπε σε κοινή παρέα, ο τραγουδιστής απάντησε: «Αν έβλεπα την Καρολίνα κάπου νομίζω ότι θα της μιλούσα, δεν θα συζητούσα τίποτα για το θέμα που είχε προκύψει, γιατί δεν έχω καμία απορία. Νομίζω πως θα της μιλούσα όμως, έχει περάσει καιρός, η ζωή συνεχίζεται».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164