Περιπέτεια υγείας για την Καίτη Γαρμπή: «Έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό»

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στην Κρήτη, ανέβασε υψηλό πυρετό, αλλά προτίμησε να μην ακυρώσει την εμφάνισή της στο Ηράκλειο

Όταν η συναυλία ολοκληρώθηκε η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία της και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, που δεν ήταν διαθέσιμη να τους δει μετά το τέλος της εμφάνισής της.

«Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ένα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες! Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο!

Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό. Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses❤️ (@kaitigarbi)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164