Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Ταξίδι στην Ινδία για το ζευγάρι

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης προκειμένου να απολαύσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και να γεμίσουν νέες εμπειρίες.

Η Δήμητρα Ματσούκα, παρότι όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά επέλεξε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από αυτό της το ταξίδι με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις της, βλέπουμε την ίδια και τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη να ποζάρουν αγκαλιά στην παραλία. Σε άλλα στιγμιότυπα, η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει με παραδοσιακές φορεσιές της Ινδίας.

Θυμίζουμε πως η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2023 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν ο Πέτρος. Στις ίδιες ερωτήσεις που μου κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι λογικό να δίνω τις ίδιες απαντήσεις με τον φόβο να καταντήσω γραφική και βαρετή. Αλλά τι να κάνω που αυτή είναι η αλήθεια; Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν ακριβώς να εξηγηθούν και αυτή είναι και η γοητεία τους βέβαια.

Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη. Ήμουν ανοιχτή στα ωραία πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα τι θέλω και όταν τον γνώρισα κατάλαβα πολύ καλά ότι ξέρω τι θέλω. Έχουμε πολύ κοινές συνήθειες» είχε πει σε συνέντευξή της η Δήμητρα Ματσούκα για τον Πέτρο Κόκκαλη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164