Κατερίνα Λιόλιου – Χάρης Παπατζανής: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζανής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια.

Η Κατερίνα διανύει την πιο ευτυχισµένη περίοδο της ζωής της, αφού, εκτός από τα προσωπικά της, τα επαγγελµατικά της έχουν εκτοξευτεί στην κορυφή.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι, κρατούν χαµηλούς τόνους στη σχέση τους και ήδη έχουν γιορτάσει την πρώτη τους επέτειο. Εκτός από ζευγάρι, είναι και συνεργάτες, µε τον Χάρη Παπατζανή, που είναι head manager of bookings and productions στην Panik Live, να έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας και έτσι βρισκόταν πολύ συχνά δίπλα της στη συµπρωτεύουσα.

«Με θρέφει ο έρωτας. Μου δηµιουργεί ωραίες εικόνες και συναισθήµατα, για να µπορώ να τραγουδάω ακόµα καλύτερα», είχε εξοµολογηθεί στο παρελθόν η Κατερίνα Λιόλιου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «∆εν µου αρέσει να δίνω αναφορά για την προσωπική µου ζωή. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να είµαι ευτυχισµένη σε όλα τα επίπεδα. Κάθε µέρα κάνω το καλύτερο που µπορώ για τον εαυτό µου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα µου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164