Απόστολος Λύτρας: Μετατροπή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα και την αποφυλάκισή του πρότεινε ο εισαγγελέας

Στα μαλακά φαίνεται πως πέφτει ο Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Να καθίσει στο εδώλιο του του Μονομελούς Εφετείου της Αθήνας ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, πρότεινε ο εισαγγελέας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει ωστόσο μετατροπή της κατηγορίας στο πλημμέλημα της «σωματικής βλάβης». Αρχικά, η δίωξη που ασκήθηκε στον Απόστολο Λύτρα ήταν για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Παράλληλα, ο εισαγγελέας εισηγείται την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός συγκεκριμένα προτείνει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που έχει επιβληθεί στο ποινικολόγο με τους περιοριστικούς όρους της απομάκρυνσης από την οικογενειακή εστία, της απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής με το θύμα, της συμμετοχής του σε ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα και της εμφάνισης του δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος αρχικά είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και κρατείται πλέον στις φυλακές Κορίνθου.

Πηγή: Newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164